POLKA SE ROLKA 2011
Thursday, 19 May 2011 15:40
There are no translations available.

Letos se je po nekajletnem premoru vrnila prireditev Polka se rolka. Za organizacijo le-te je poskrbel Fan club Stanka Petriča, ki je za kraj prireditve izbral Blatno Brezovico, kjer so jo izvedli na najvišji ravni. 

Polka se rolka je prireditev, na kateri se narodnozabavni ansambli pomerijo v športno zabavnih igrah. Pomerili so se v igranju pikada, spretnosti iz področja gasilstva, spretnostni vožnji skiroja, metanju na koš ter spretnostni vožnji z samokolnico s hitrostnim pitjem piva. Kljub temu, da v nobeni od iger Leteči muzikanti niso zmagali, so se vedno držali pri vrhu, kar jim je na koncu prineslo skupno prvo mesto. Z minimalnim zaostankom so jim na drugem mestu sledili Čeponi, tretji pa so bili člani ansambla Svetlin.

KONČNA RAZVRSTITEV: 

1. Leteči muzikanti

2. ans. Čepon
3. ans. Svetlin 
4. ans. Erazem
5. Veseli Begunjčani
6. Veseli Gorenjci
7. Gorenjski kvintet
7. ans. Stanka Petiča
9. ans. Golte
10. TV Golica
11. ans. Pogum
12. Dori
13. Navihanke
14. Vagabundi
15. Slovenski muzikantje
 

Sponzorji

Vode d.o.o.
Vse pravice pridržane © 2010-2024 stankopetric.si | O piškotkih

Na tej spletni strani uporabljamo lastne analitične piškotke za zbiranje statističnih podatkov z namenom optimizacije uporabniške izkušnje na spletnem mestu. Vse zbrane podatke popolno anonimiziramo. Če obiščete naše spletno mesto in so nastavitve vašega spletnega brskalnika takšne, da dovoljujejo sprejemanje piškotkov, to razumemo kot vašo privolitev, da smemo uporabljati lastne analitične piškotke za zbiranje anonimiziranih podatkov.

V primeru, da želite izvedeti več o piškotkih na naši strani in kako jih lahko izbrišete, kliknite tukaj.

Sprejmem piškotke na tej spletni strani.

EU Cookie Directive Module Information